Продавець Garden House Марина Львовская розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
457 відгуків
promo_banner
Garden House Марина Львовская
+380 (98) 388-55-96
Вакуумний пакувальник для фольгових пакетів 50 + сумки 50, фото 2Вакуумний пакувальник для фольгових пакетів 50 + сумки 50, фото 3

Вакуумний пакувальник для фольгових пакетів 50 + сумки 50

2 740 

  • В наявності
  • Код: 7515018528
Вакуумний пакувальник для фольгових пакетів 50 + сумки 50
2 740 
В наявностіВакуумний пакувальник для фольгових пакетів 50 + сумки 50
+380 (98) 388-55-96
+380 (98) 388-55-96
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Oпіс:

ВАКУУМНИЙ ПАКОВИДК ДЛЯ ПЛЕНКИ PACK 50 + СУМКИ

Упаковкова машина LUND для вакуумного паковання, 175 Вт
Пластикові пакети з накатаною вакуумною пакувальною машиною 25x35cm 50 шт.
Паковання машина LUND, харчова, 175 Вт.

Простий і зручний у використанні зварювальний апарат у корпусі з неіржавкої сталі.

Повітряний потік (потужність всмоктування): 16 л/хв.
Максимальна ширина плівки становить 25 см, за потреби.
Ви можете використовувати паковальні пакети для харчових продуктів, зварені на 3 краях, або пакети для пакування харчових продуктів у формі рукава, намотаного на рулон.
Стабільна робота завдяки гумовим ногам.
Кнопка «Упаковка» — початок процесу паковання.
Кнопка «Стоп» — переривання процесу паковання в будь-який час.
Кнопка «Зварювання» — запуск процесу зварювання на вимогу, наприклад, під час всмоктування в імпульсному режимі.
Кнопка «Імпульс» — миттєвий запуск зварювального апарату ідеально підходить для пакування ніжних виробів.
Контрольна лампочка — вказує на роботу пристрою.
Охоронний вимикач.
Керівництво користувача на Польську
Переваги упаковкової машини LUND

Функція зварювання (дає змогу зварювати мішки з рулонів або односторонніх мішків)
Вакуумне паковання в контейнерах (пакова машина має можливість упаковування у вакуумне паковання)
Регулювання потужності всмоктування (пакова машина також ідеально підходить для пакування делікатних продуктів)
Тримач кабелю (місце для кабелю, щоб приховати зайвий дріт)
Світлодіодна панель керування

 

Для вакуумного паковання ви можете використовувати:

накатні мішки для харчового вакуумного паковання, звареного по 3 краями.
мішки для харчового паковання у формі довгого рукава, намотаного на рулон (тільки дві крайки мішків зварюються).
Вакуумні пакувальні контейнери (паковальне обладнання не має шланга та контейнерів, зовнішній порт має внутрішній діаметр 5,5 мм).
Передбачене використання упаковильної машини LUND:

Вакуумна пакувальна машина використовується для вакуумного пакування харчових продуктів у спеціальних мішках. Завдяки такому пакованню, харчові продукти зберігають свою свіжість і поживну цінність довше.
Вміст пачки

вакуумна пакувальна машина
посібник користувача
пластикові пакети з накатаною для вакуумної упаковної машини 25x35cm (50 шт.)

 

Однобічні накатні мішки розміром 25х35 см і завтовшки 90 мкм. — призначені для вакуумних пакувальних машин

- з двошарового пластику, що забезпечує надійні зварні шви

- спеціальне тиснення полегшує створення вакууму всередині сумки

- ідеально підходить для вакуумного паковання та зберігання, зокрема всіх різновидів харчових продуктів

— пакет містить 50 штук

- пакети схвалені для використання за температур від -40 °C до +40 °C

Технічні характеристики
Потужність [Вт]: 175
Клас захисту: II
Ступінь захисту [IP]: IPX0
Ширина мешка (макс.) [Мм]: 28
Витрата повітря [л/хв]: 16
Вакуумна генерація [кПа]: від -65 до -80
Розміри [довжина. x ширина x висота]: 340 x 150 x 64 [мм]
Вага нетто [кг]: 1,4
Напруга [В]: 230
Частота [Гц] 50
Поради щодо вакуумного пакування харчових продуктів
Найкращі результати можуть бути досягнуті у вакуумному пакованні свіжих продуктів.
Якщо якість харчових продуктів погіршиться, вакуумне паковання може затримати цей процес, але він ніколи не зупинить його. Анаеробні бактерії та мікроорганізми, які можуть працювати в умовах низького вмісту кисню, все ще впливають на погіршення якості харчових продуктів.
Приготування, розморожування й нагрівання води, упакованої у вакуумі, дають змогу зберегти смак страв і полегшити їх чищення.
Під час нагрівання вакуум-пакованих страв із використанням мікрохвильової печі завжди розміщуйте мішок у кілька місць, щоб можна було витікти гаряче повітря.
Їжу, упаковану у вакуумі, можна нагрівати через занурення й нагрівати її в теплій воді, температура води не може перевищувати 75 °C.
Паковання м'яса та риби
У разі паковання м'яса та риби рекомендується спочатку пити їжу впродовж 1-2 годин у морозильній камері. Це дасть змогу вам зв'язати соки, які природно наявні в їжі, а також зберегти свою форму. Якщо неможливо попередньо охолодити їжу, рекомендується помістити вільно розкочуваний паперовий рушник між харчовим продуктом і краєм зварюваного мішка. Рушник поглинатиме соки, які виходять із їжі, всмоктуючи повітря.

  • Паковання овочів
    Перед вакуумним пакованням овочів рекомендується їх розім'яти. Бланшування зупинить ферменти, які можуть призвести до втрати смаку, кольору та структури. Щоб розвести овочі, занурте їх у киплячу воду на кілька десятків секунд, потім вийміть їх і занурте в холодну воду. Час бланшування залежить від типу овочів. Що краще та тонше овочі, то коротший час бланшування. Бланшування також може бути виготовлене з використанням мікрохвильової печі або пари.
  • Упаковка сирів
    У разі пакування сиру після кожного використання рекомендується упаковувати сир, що залишився. Якщо ви використовуєте відповідний великий мішок, ви можете використовувати його знову після розрізання шва.

Фотогалерея:

AR9GWET24-0011MK3S

Інформація для замовлення
  • Ціна: 2 740 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner